Viisi yleisintä ruokalajia tai ateriamallia omassa käytössä. Meemiä voisi maustaa vielä perusteluin; miksi juuri sitä ja poikkeaako oma versio muiden suosimasta?

Tortillat; syömme niitä, koska sen ateriakokonaisuuden saa aikaan helposti, nopeasti ja jopa mies osaa sen tehdä. Tortillojen väliin tacomaustettua jauhelihaa, jalopenoja, salaattia, paprikaa (punaista!), tacomaustettua kermaviiliä ja joskus jotain muutakin.

Pasta; mainitsen tämän kakkosena, vaikka todellisuudessa pastaa kulutan kyllä ehkä eniten. Kaikenlaista pastaa, tuorepastaa, perusmakaronia, spaghettia, tortellineja.. Ihan mitä vain, kunhan on pastaa ja hyvää kastiketta (Kana-, tomaatti-, jauheliha-, nakki-, gourmet-..kaikki käy.). Joskus kastikkeenkin voi korvata pelkällä AROMATILLA!

Siskonmakkarakeitto; parasta mitä tiedän. Käyköön se selitykseksi. Ehdottomasti parasta kotiruokaa koskaan. Ja sitä menee. Nytkin on tulossa. Ja kirkasliemisenä. Isä teki kerran ollessani pentu punaisen liemen, ja maailmani romahti pariksi päiväksi.Isä teki siskonmakkarakeitolle pahasti.

Kana; ylipäätään. Koska naudanliha on monesti nin tyyristä, ja porsas maistuu harvoin herkulliselta, suosimme usein kanaa. Kaikissa muodoissaan. Hornetit, koivet, rintapalat, kokonaiset grillikanat, suikaleet, fileet sun muut - kana kuin kana. Meillä ihan peruseines. 

Makaronilaatikko; perussetti, reippaasti aromattia ja jauhelihan joukkoon myös paistettua pekonia ja sipulia. Toimii vaan todella hyvin. Ja on helppoa.

Haastan Lunan, Perhepotretin ja Taruskan tällä kertaa.