Viisi
yleisintä ruokalajia tai ateriamallia omassa käytössä. Meemiä voisi
maustaa vielä perusteluin; miksi juuri sitä ja poikkeaako oma versio
muiden suosimasta?
Tortillat;
syömme niitä, koska sen ateriakokonaisuuden saa aikaan helposti,
nopeasti ja jopa mies osaa sen tehdä. Tortillojen väliin tacomaustettua
jauhelihaa, jalopenoja, salaattia, paprikaa (punaista!), tacomaustettua
kermaviiliä ja joskus jotain muutakin.
Pasta;
mainitsen tämän kakkosena, vaikka todellisuudessa pastaa kulutan kyllä
ehkä eniten. Kaikenlaista pastaa, tuorepastaa, perusmakaronia,
spaghettia, tortellineja.. Ihan mitä vain, kunhan on pastaa ja hyvää
kastiketta (Kana-, tomaatti-, jauheliha-, nakki-, gourmet-..kaikki
käy.). Joskus kastikkeenkin voi korvata pelkällä AROMATILLA!
Siskonmakkarakeitto;
parasta mitä tiedän. Käyköön se selitykseksi. Ehdottomasti parasta
kotiruokaa koskaan. Ja sitä menee. Nytkin on tulossa. Ja
kirkasliemisenä. Isä teki kerran ollessani pentu punaisen liemen, ja
maailmani romahti pariksi päiväksi.Isä teki siskonmakkarakeitolle
pahasti.
Kana;
ylipäätään. Koska naudanliha on monesti nin tyyristä, ja porsas maistuu
harvoin herkulliselta, suosimme usein kanaa. Kaikissa muodoissaan.
Hornetit, koivet, rintapalat, kokonaiset grillikanat, suikaleet, fileet
sun muut - kana kuin kana. Meillä ihan peruseines.
Makaronilaatikko;
perussetti, reippaasti aromattia ja jauhelihan joukkoon myös paistettua
pekonia ja sipulia. Toimii vaan todella hyvin. Ja on helppoa.
Kommentit