Se on reilulla virhemarginaalilla varaten arvioni eläinlaumamme painoksi. Sen verran minulla on ympärilläni silkkaa ihanuutta.

Tuossa kirjoittaessani Taruskan blogiin viestiä, ihastelin jälleen näitä karvalapsiamme. Muumi pötköttää raitamatollaan niin äijänä, samalla kun eukkonsa vaan syö, syö ja syö. Venla-gerbiilin yrittäessä epätoivoisesti käyttää nämä päivän valoisat tunnit nukkumiseen, Emma tekee purukasoihin tunneleita 110 lasissa.
Koira ravaa rasittavasti joka ötön luona ja komensin sitä jo muutamaan otteeseen jättämään kanit rauhaan. Kun uppouduin fiilistelmään Taruskalle, se hipsi jaloistani varovasti Muumin luokse, kiertyi hitaasti kippualle sen kylkeen ja antoi muutaman hellän pusun vanhempansa korvantaustalle. Muumi nautti silminnähden olostaan ja Lennikin tuntui olevansa vilpittömän iloinen. Se heilutti häntäänsäkin vain kärjestä, ihan kuin varmistaakseen, ettei Muumi-parka pelästyisi ja pinkoisi pois.
Pian sen jälkeen pihalta kuului meteliä. Lenni meni tarkistamaan tilannetta, ja kun se ei heti tullut takaisin, oli Muumi menossa sen perään. Muumilla ei kuitenkaan ole lupa lähteä seikkailemaan omin päin muualle asuntoon. Tämä on sen huone, ja täällä sen on oltava. Nopea "Muumi, ei mene sinne." ja jänis kääntyi kannoillaan ja palasi matolleen odottamaan koiraa.
Onni.

23801.jpg

Kirjan lukeminen on taivaallista. Lotta on aivan mahtava! Palaan siis Lotan ja perheensä Wienin matkan pariin. Kohta varmaan Mieshenkilökin pääsee töistä.

23801.jpg

No huh! Blogisuositteluissa on annettu blogistani varsin kaksijakoinen kuva. Vaikka varmasti kovin totuudenmukainenkin. Hormonaalisen lääkityksen synkentämällä tilittäjällä on joskus kivaakin. ;) (btw, lääkitys on jo loppu, vaikka viimeisiä jälkimaininkeja tässä tietysti eletään yhä.)

"Kesällä odotettiin miestä kotiin ja yliopiston pääsykokeiden tuloksia, kumppaneina karvaiset otukset. Mies tulee ja saa myöhemmin vakituisen työpaikankin. Pääsykokeiden tulokset eivät olleet mieleiset, mutta ovet avautuivat haviteltuun työpaikkaan. Tosin työpaikkakin osoittautui muuksi kuin miltä alkuun vaikutti. Lisäksi hormonaaliset lääkkeet vetävät mielen synkäksi. Elämään mahtuu paljon onnen hetkiäkin."

Kiitos vain huomaamisesta :)