Nyt on joulu. Ja mieli korkealla. On todella hyvä olla. Aamuhetki yhdessä miehen ja koiran kanssa hölmöjä jouluohjelmian telkkarista metsästäen nosti fiilistä entisestään. Pehmoinen, yöllä pesemäni koira tuijottaa minua nytkin uskollisesti, odottaen maahan sataneeseen lumenpaljouteen pääsemistä.

Sain esimiehiltä tekstiviestin, jossa toivottelivat vielä hyvää joulua ja kiittivät monin huutomerkein ( :D ) varusteltuna kaikesta ja ihanasta lahjasta. Voi elämä. Taidan oikeasti olla elämäni työpaikassa, kun vaikeuksista selvittiin. Ainakin olen ylpeä paikasta, ja kiitollinen. Vastaan vielä viestiin, kunhan tämä valtava tunnekuohu menee ohitse, etten kirjoita mitään ylitsepursuavaa ja turhan mahtipontista.
Joulun voi pilata muutenkin kuin laittamalla esimiehilleen höpöjä tekstareina ;)

Kohta lähdemme ulos Lennin kanssa, ja käymme viemässä tuonne lähistölle rakkaan ystäväni kotikotiin joulukortit koko perheelle ja ystävälleni vielä erikseen. Sen jälkeen voidaankin suunnata kohti anoppilaa ja riisipuuropatoja!

Voikohan tää olla jotain hormonaalista taas, kun näin on onnellinen olo?! :D Niin tai näin, tätä fiilistä ei pilaa kukaan, en anna kenenkään tehdä niin. Kiitos asianomaisille, ja ihanaa joulua Pii, Taruska, Herkku, Polanka ja muut!

Tällaisen puun sain muuten töistä:

zamioculcas_02.jpg
kuva: http://annflore.typepad.com/photos/plantes/