Ei tälle ole kyllä mitään oikeutusta, eikä tässä ole mitään järkeä. Sain vaan linkin tuonne ja otin minäkin itselleni oman munan. Nyt sitten jännitetään, millainen mölli sieltä tulee. Joku Pasi-niminen roudari.
This egg hatches on January 7, 2006! Adopt one today!

--

Olen kipeä. Kurkkua särkee ja kaulassa nejotkutjutut on arkana. Kamala paine päässä ja niistämässä saa olla jatkuvasti. En voi tulla pahaan pipiin nyt. En vaan voi. En voi jäädä pois töistäkään, enkä toisaalta olla töissäkään. No, huominen enää, ja sekin vain 6 tunnin rupeama. Sitten kolme päivää vapaata - aikaa sairastaa, hitto.
Sain tänään enemmän kuin koskaan kiitosta hyvästä palvelusta. Tein eräälle naiselle tosi hyvän mielen puhelimessa ja ilmeisen monelle ihan siinä face to face. Se on kyllä kivaa. Loppujen lopuksi niin harvoin kukaan ihan todella kiittää hyvästä palvelusta! Ja tänään kuulin sen muutamaan otteeseen :)
En mä ihan mikään luuseri siis voi olla. Tyhmä, yksinkertainen, monin tavoin epäkelpo ehkä. Mutta työni osaan kyllä. Sitä tuskin kukaan voi kyseenalaistaa.

Eih. Voi vehnä, on niin vetämätön olo, että oksat pois. Tein hyvää pastaruokaa, johon heitin kanan lisäksi katkarapuja, punasipulia ja kapriksia, sekä mausteita ja kermaa (no, kasvisrasvaa). Nam. Huomenna teen koe-erän blinejä. Jos onnistuvat, teen niitä uutenavuotena, kun lähdetään vakiporukalla mökille. Toivottavasti se reissu onnistuu. Harmittavaa tosin, ettei Pii ole paikalla, vaan matkalla Miamiin jo silloin. :/

Nyt tää pää räjähtää. Parempi siis siirtyä tuonne päin.

Meidän uusi mikromme on muuten ihan mahtava! Toimii ihan sikkehyvin!! Oli siis varsin hyvä ostos. Hyvä me.

ts209sl_mx.jpg