Hyvää Itsenäisyyspäivää, rakkaat kanssa-bloggaajani! Tänään, 6.12. saa kodin jo koristella jouluiseksi - siis meillä ainakin näin. Kivaa. Jostain syystä heräsin aamutunneille venyneen illan jälkeenkin jo tuossa ennen yhdeksää ja voinkin nyt rauhassa siivoilla ja laittaa niitä jouluhärpäkkeitä. Mieshenkilö ja Lenni nukkuvat vielä.

Vaan arvatkaa, mikä ärsytys-maximus huomata ihanat kahvit keitettyään, että äijäntyperys on mennyt ja vienyt meidän maidon kaverinsa maitojen mukana illanviettoihin! Kyllä, soittivat ja listasivat mitä kaupasta olisi tuotava, ja siihen kuului maitoa, paria sorttia, ja sinne on nyt sitten mennyt meidänkin Rasvattomamme. Voi Venäjä, että suututti. Potkaisin keittiönkaappia kun niin otti aivoon.
Jalkahan siinä meinasi mennä. Sattuu vieläkin.

Eilen saimme muuten jo mikron kotiin! Sähkövatkainta ei löytynyt minua tyydyttävää mallia ja astianpesukone tulee 22.12. - jouluksi kotiin siis. ;)


--
Ilta oli mielenkiintoinen. Kaaduin täpötäydessä ravintolassa, sain tietää että kollegani tienaa enemmän kuin minä ja lopulta päädyin omien kavereiden kanssa jälleen kamalaan paikalliseen, jonka karaoke-juontajalla oli pahemman sorttinen asennevamma. Sen lisäksi, että lauluvuoro tuntui koko illan olevan sillä samalla pubiruusulla harmaine minihameineen ja kirkkaansinisine fleece-takkeineen, kävi juontaja vielä erikseen RÄHISEMÄSSÄ meidän pöydässä kuinka väsynyt hän on eikä jaksa ja diibadaaba. Sehän kiva.