Vielä eilisestä, joka oli sanalla sanoen aivan mainio ilta.

Ensinnäkin, olen aivan hekumoissani siitä, millaiseen paikkaan olenkaan päässyt duuniin. Ihan älyttömän mukavaa porukkaa ja henki on sellainen lämmin ja kaverillinen, ja samanhenkisiä ihmisiä sopivilla erityispiirteillä maustettuna ympärillä! Eilen sai taas nauraa ihan kippurassa, milloin esimiehille ja milloin aivan muille. Lähettyvillämme illastanut homopariskunta irroitti meistä kollegani kanssa sellaisia hihityskohtauksia, ei seksuaalisen suuntautumisensa ansiosta vaan super-innostuneen käytöksensä ansiosta, että heikompia olisi hirvittänyt. Illan aikana päästiin pelaamaan, syötiin ja juotiin todella hyvin, sekä tanssittiin loppuun asti. Sovittiin myös tyttöjen kanssa pitävämme ns. virkistyspäiviä, hemmottelun ja seurustelun merkeissä. Lupasin ottaa asiakseni järjestää ensimmäisen illan.

Toiseksikin, kärsittyäni aamupäivällä lievästä moraalisesta krapulasta, johtuen lähinnä alkoholivetoisuudestani eilisen aikana, tulin lopulta siihen tulokseen, että morkkistelu on aivan turhaa. Mitään todella typerää kun ei kuitenkaan tapahtunut tai tullut tehtyä, mitä nyt aika rempseästi tuli heitettyä herjaa ties mistä. Kyllä siellä humaltui yksi sun toinenkin, jotta mitä sitten. Alles gut, tai jotain.

Mahtava fiilis työkavereista vaan. Ihan tässä melkein liikuttuu, sen verran onnekkaaksi tunnen itseni.

Ja otsikkoni viittaa upeisiin, ihanaisiin korkokenkiini, joihin iskin sellaisen summan rahaa kiinni, että hui. Nyt on kuulemma sitten pakko alkaa käydä enemmän ulkona, että saan ulkoiluttaa elämäni ensimmäisiä oikeita korkokenkiä. Omasta mielestäni vähän barokki-vaikutteiset kenkäni antoivat yhdessä liituraitasukkahousujeni kanssa asukokonaisuuteeni ihan uutta potkua. Tunsin itseni kerrankin naiseksi, enkä tytöksi enää. Se oli hienoa.
Kokoa 33,5 (virallinen kengännumeroni, se mitattiin eilen) olevat Moda di Faustoni odottavat nyt kärsimättömänä seuraavaa käyttökertaansa eteisen hattuhyllyllä, omassa laatikossaan silkkipaperin suojissa. Ah, kuinka hienostunutta!

Sisaret, kyllä se on niin, että korkokengistään nainen tunnetaan!

23801.jpg

Lisäys iltasella: Laitan tähän näkyville myös kuvan kengistäni. Hitsi vieköön, tuo kenkäpari saa minut ihan hillittömän hyvälle tuulelle. Meneekö se jo liian kipeäksi, että haluan tuijotella ja tepastella uudet popot jalassani koko ajan..?

31609.jpg