Olimme eilen hetken aikaa shoppailemassa. Meillähän shoppailu on sitä, että etsitään lähinnä miehelle vaatteita - sillä ei pinna kestä sekuntiakaan liidellä mun perässä ja norkoilla sovituskoppien nurkilla, saati toimia toinen toistaan "samantekevien" vaatteiden kohdalla makutuomarina. Hänellä kun ei tunnu olevan mielipidettä suuntaan eikä toiseen siitä, millaisessa asussa minun pitäisi kulloinkin poistua talosta. Ei, hänelle kaikki on aina "ihan sama". Mur.

Joka tapauksessa, eläinkaupan ja miesten vaateostosten jälkeen pääsin kopeloimaan dvd:itä ja sain mukaani ihan liikaa kaikkea ihanaa. Sain siis todelliset helmet mukaani!
  • Moulin Rouge (Nähtyäni tämän, ajattelin, että MR on paras elokuva maailmassa. Aika vähän se mielipide siitä on muuttunut. Nicole on niin kaunis ja Ewanin ääni jumalainen.. Whoaah!)
  • Poikkeustila (Intohimonani ovat myös katastrofielokuvat...)
  • Julian totuudet (En katsonut kun tuli televisiosta, ja näyttelijöiden joukossa on eräs vanha ystävä. Pitää nähdä.)
23801.jpg

Tänään käyn kaupungilla Lennin kanssa ja käyn tervehtimässä työkavereita töissä. Voisin tehdä myös yllätyshyökkäyksen iskän töihin ja yllättää sen raparipa-Lennillä! Mainio ajatus.

Nyt menen ottamaan kahvia ja heittäydyn sänkyyn lojumaan, laitan jonkun uuden dvd:n pyörimään ja nautin. Sitten suihk....IIIK! Unohdin kertoa!

En ole enää elovena! Minulla on ihan tummat hiukset nyt! Siis Ihan tummat, kahdella eri sävyllä värjätyt ja todella hienot minusta. Tykkään todella. En tunne itseäni enää niin.. Typykäksi!

Mukavaa päivää nyt.