Paistoin kokonaista 4 pellillistä piparkakkuja. Poltin niistä jokaisen, ainakin osittain. Lievä palaneen aromi ei tee oikeutta muuten niin maukkaille pipareilleni. Jouluni on ihan pilalla. Hävettää, kun kodinhenkimäinen ystäväni oli kylässä, ja siinä silmäin alla poltin koko pirun piparisatsin. Ihan kiva, hyvä yritys.

Pakkaan tummiksi paahtuneet pupu-piparkakut sellofan-pussiin, ja annan ne jollekin ikävälle ihmiselle joululahjaksi. Vaikka.. Vaikka eräälle todella sekopäiselle asiakkaallemme, joka on mm. solvannut minun lisäkseni yritystämme sekä muita asiakkaita. Melkein kävi käsiksi erääseen toiseen naiseen, kun ei kaikki mennytkään juuri niinkuin hän itse olisi tahtonut. Hänelle tekisi satsi palaneita pikkuleipiä vallan hyvää.

23801.jpg

Tosiaan, ystäväni M oli kylässä. Se oli kivaa. Haimme M:n avomiehen siskolta uuden romanttisen komedian, "A Lot Like Love":n lainaksi ja katsoimme sen romantiikan nälkäämme. Punaviinillä höystettyä glögiä meni, samoin onnetonta (mutta mielestäni hyvää) ruokaa ja Kulta Katriinaa.
Molempien miehet omissa pikkujouluissaan, joten oli kovin mukavaa istua iltaa yhdessä alas ja parantaa maailmaa. Suunnittelemani pikkujoulut kun eivät voineetkaan toteutua, sillä sairaana en tosiaan voi juhlimaan lähteä.

Mies tuli kotiin. Menen. Öitä!