Sain aivan liikaa, liian ihania lahjoja lähimmäisiltäni. Olen entistäkin herkempänä, sillä kiitollisuus ja liikutus on jotenkin niin pinnassa ja tahtoisin vain rutistella kaikkia ja kiittää uudelleen, ja uudelleen.. Tässä juuri nautiskelen aamukahvia rakkaan pikkuveljeni antamasta kahvikupista. Sydän pakahtuu, kun kuvittelen vasta täysi-ikäistyneen veljeni shoppailemassa siskoilleen niitä lahjoja, jotka eilen kääreistä saimme. Ihan maailman hienoin veikka.

Sain siis aivan hillittömän ihania lahjuksia perheeltäni. Alamme ilmeisesti olla miehen kanssa todella siinä pisteessä, että yksi sun toinenkin olisi valmis ottamaan uuden perheenjäsenen joukkoonsa, sillä saimme sekä isältäni että sisaruksiltani lastenkirjat! Isä muisti Karhutarinoilla, joka kertoo Karhuveljeni Kodasta tuttujen karhujen seikkailuista. Perinteisesti perheessämme ei ole tuettu Disneyn tusinakirjoja, mutta tuon kirjan isä oli minulle hankkinut, sillä ajatteli että sitä on kiva sitten lukea lapsille... Sisko ja veli olivat hankkineet meille kotimaista kirjallisuutta, sarjasta, joka on ollut meille suosikkilukemistoa pentuna. Itse taisin olla kyllä jo vähän vanhempi, kun isä niitä meille alkoi lukea, mutta hyvää viihdettä ne olivat silti! Heinähattu, Vilttitossu ja Vauva on kuulemma meille ja tulevaisuudellemme...
Kutkuttavaa.

Saimme vihdoin Hackmanin aterinsarjaa, ensimmäiset laadukkaat aterimet meillä ikinä. Haltioissamme tuijotimme tuulioitamme ja päätimme kerätä sarjan täyteen juhlapäivinä. Lisäksi pukki toi mm. leffalippuja, valuuttaa, makeisia, uudet pyyhkeet ja tyynyliinoja. Koiraakin oli pukki muistanut näköisellään purulelulla. Nyt haukku sitten retuuttaa pukkileluaan pitkin kämppää, tosin nyt se on aivan sippi. Eilinen oli sillekin rankka päivä.

Jotta tämä ei menisi pelkäksi lahjojen luettelemiseksi, niin kerron kuitenkin vielä, että mies muisti aivan liian isokätisesti. Sain nimittäin tosi hienon kameran.Se on upea, kaikkine hienoine toimintoineen. Sillä voi esimerkiksi nappia painamalla valita kuvaako mustavalkoisia tai vaikka seepiasävyisiä kuvia! Tai saa sillä sini- ja vihersävyisiäkin otettua, tai editoitua videokuvaa duppauksineen! Uskomaton kapistus. Uskomattomalta ihmiseltä.

Sain paljon muutakin, mutta eivät ne lahjat eilisessä olleet tärkeimpiä. Koska joulu on minulle niin henkilökohtainen asia, en ala tapahtumilla sen enempää retostelemaan. Ihana päivä. Saan olla niin paljosta kiitollinen!