Tutustuin tänään vasta (aivan) toiseen esimieheeni vähän enempi. Oli todella kivaa. Olisin tahtonut laittaa viestiä perään, että kiitos ja jotain - mutta se olisi ollut ehkä liikaa. Onhan se ihminen kuitenkin mun pomo..
Sillä on samanlainen koira, kuin mitä meidän Lennissä on puolet. Sekin oli kiva sattuma. Lisäksi meillä on yhteisiä tuttuja :D

Anyway, pointti on siinä, että vaikka sieltä toiselta suunnalta, toisen omistajan suunnalta tuleekin tasaisin väliajoin jos minkälaista negatiiviseen sävyyn ilmaistua palautetta, niin tästä suunnasta sitä ei tunnu tulevan. Ovat kuulemma tosi tyytyväisiä minuun!!! <3 Kaiken kaikkiaan, ilta oli minulle ihan hemmetin tärkeä. Sain otettua esille tulevat suunnitelmani yliopistolle haun suhteen ja sen, etten ole keväällä työvoimana missään, ja silti - mulle kuulemma olisi työtä ehdottomasti tarjolla myös lukuloman jälkeenkin. Toivottavasti toinen omistajista on samaa mieltä. Jos on, niin mullahan ei ole tässä hätäpäivää :)

Nyt menis hetken aikaa ainakin hyvin. Rakastan tätä, että mies on päivätöissä ja herätään yhdessä - eikä enää niin, että minä herään, kun se tulee nukkumaan.

Kiitos yläkerta, Kiitos.