Koska olen kipeä, enkä voi todenteolla tulla kipeäksi töissä vallitsevan pattitilanteen takia (jos sairastun, ei kukaan pysty tuuraamaan) pyrin pitämään tasaisen tahdin tekemisissäni. Ja koko ajan teen jotain.

Tänään aloitin päiväni, kuten eilenkin, erään ehdottoman lempiharrastukseni parissa. Amerikan täti lähettää minulle aina videotolkulla materiaalia, jonka parissa viihdyn tunteja. Reality on paheeni, heti kahvin jälkeen sijanumerolla kaksi. Parin vuoden aikana, olen mm. tutustunut ja nähnyt sarjat:

Who want´s to marry my dad
  • hullu ohjelma siitä, kuinka yksinhuoltaja-isän kolme aikuista lasta yrittävät löytää isälleen morsiamen erinäisten naisten joukosta
Kept
  • ex rva. Jagger ja entinen malli, Jerry Hall yrittää löytää nuorukaisten joukosta itselleen "a real Kept-man":in, eli ylläpidettävän mussukan, jonka kanssa pörrärä seurapiireissä
America´s next Top Model, season 1-3
  • aina yhtä pöyristyttävää katsottavaa; season 3 ylitti Tyra Banks-sietokykyni.
Joe Millionare, season 1-100..
  • tuttu show myös suomalaisille, jossa rikkaaksi luultu sälli etsii itselleen morsmaikkua tyrkkyjen joukosta; suosikkini ehdottomasti kausi, jossa seikkaili cowboy-mallinen Joe, joka hurmasi eurooppalaisia misuja; arvatenkin jenkkien mielestä tylsää katsottavaa..
For Love or Money, season 1-100..
  • realitya siitä, kuinka kulloinenkin mies/nainen valitsee vajaan parinkymmenen kandidaatin joukosta kumppanikseen sen, jonka uskoo rakastavan häntä aidosti ja lopuksi valitsevan hänet tarjottavien dollarien sijasta.
Averige Joe
  • Joe Millionaren ja For Love or Money:n mix, jossa uhkeamuhkea pimatsu odottaa valittavakseen 12 uhkeaamuhkeaa hottista, ja saakin bussilastillisen perusjuntteja flanellipaitoineen luokseen; ihan hillitöntä seurattavaa, sillä dudet ovat tässä sarjassa oikeasti kamalia
Manhunt
  • homopojan epätoivoinen poikaystävän etsintä saa väriä kandidaattien joukkoon sekoitetuista heteroista, joiden selvittäminen on elintärkeää; mikäli finalisti osoittautuukin heteroksi, menevät sekä poitsun tunteet että palkinnoksi saatavat rahat sivusuun.

Parasta kuitenkin, mille Amerikassa ollessani lämpesin ja joiden showta olen ennakkoon nauhoilta seurannut, ovat kuitenkin olleet FAB 5, eli Queer Eye for the Straight Guy. Suomessahan sarja pyörii nimellä "Sillä silmällä", joka hupsuudessaan on kyllä aika osuva nimi sarjalle, vaikka siinä ei pariutumista tai edes varsinaista "tsekkailua" olekaan.
Mitä nyt ihanainen Carson tsekkailee kulloistenkin makeovereiden takamuksia.
Jokaisella on omat tapansa rentoutua, ja tämä on minulle yksi niistä suurimmista nautinnoista, joita vain voin kuvitella suovani itselleni. Myös Merri Vik:in Lotta-kirjat sekä ihan nuo perinteiset Harlekiinit suovat minulle suurta nautintoa, kunhan vaan jaksaisin tarttua kirjaan. On helpompi löhöillä sohvalla ja halia koiraa siinä samalla, kuin asettua mukavasti kirjan pariin.

--

Mutta palatakseni alkuperäiseen aiheeseeni, eli siivouspäivään. Koska tosiaan olen pipi, on pakko puuhastella koko ajan ettei tauti iske sikana niskaan. Eilen se melkein iski. Meinasi taju lähteä keskellä kauppaa. Tunsin, että lyhistyn pian siihen, ja köpöttelin mahdollisimman äkkiä ulos kaupasta raittiiseen ilmaan. Melkoisen epäonnistuneen kauppareissuni jälkeen tein maistuvaa ruokaa ja sain aikaan vaikka mitä. Siivosin useita kaappejamme, vein roskia ja pyyhin pölyjä Mieshenkilön kymmenistä ja kymmenistä pokaaleista sekä hyllystä, jossa niitä säilytämme. Pesin myös pari koneellista pyykkiä ja vaihdoin lakanat. Illalla tein vielä ison satsin riisipuuroa.
Tänään olen ollut sitäkin ahkerampi. Olen imuroinut koko 74 neliötämme, pessyt kaikki lattiat, vessan, kylppärin ja siivonnut sekä kanien häkin että gerbiilien terran. Molemmat oikein pesin. Sitten olen pyyhkinyt lisää pölyjä, siivonnut yleisesti lisää, siirtänyt makuuhuoneeseen sijoitetut ylimääräiset huonekalut eläin/atkhuoneeseen ja vaihtanut eläinten asumusten paikkoja. Nyt tämä huone onkin oikein viihtyisä <3 Sen lisäksi laitoin seinälle kehystettyjä, rakkaan Seela-pupumme kuvia.

--

Seela-pupun syntymäpäiväkin meni ohi, ilman että huomasimme. Seela-rakas.. Laitankin tähän muutaman kuvan tytöstä. Kaunis, kaunis Seela.

23144.jpg23145.jpg23143.jpg
23142.jpg


Seela-enkeli 23.11.2004 - 12.2.2005
Ikävä ei helpota ikinä.