NE 5 omituista tapaani ovat..

1. Kerään grillisipseistä (lempisipsejäni) mausteet huuliini. Kostutan huulia ja painelen sipsuja toisensa perään huuliani vasten, jolloin mausteet lastun pinnalta tarttuvat imuvälineisiini. Lopulta imeskelen mausteet huuliltani nautiskellen.
Ja joka ikinen kerta huuliani polttaa ja kirveltää jälkeenpäin kovasti.

2. Juon samaa kahvia helposti kolmekin tuntia. Kahvikuppi on koko ajan oltava völjyssä, mutta koska olen niin valtavan kiireinen (varmasti..) ja kova puhumaan, niin kahvi jäähtyy nopeasti. Mikrotan sitä hiukan ja kanniskelen sitä jälleen puoli tuntia paikasta a paikkaan b, jonka jälkeen isken sen jälleen mikroon, jonne monesti myös jätän sen. Ja mies löytää sen sieltä seuraavana päivänä.

3. Rakastan raejuustoa. Saatan nousta keskellä yötä sängystä ja kävellä jääkaapille, vain syödäkseni pimeässä keittiössä kenenkään näkemättä koiralle ostettua raejuustoa suoraan rasiasta pikkulusikalla.

4. Syön Sisuja ja muita pehmeitä pastilleja yleensä noin kaksi minuuttia, siis koko askia. Isken yleensä, tiedostomatta asiaa sen kummemmin, noin 15 pastillia kerralla suuhun ja hotkin ne äkkiä, ihan vain saadakseni seuraavalle lastille tilaa.

5. Voisin viettää suihkussa vuoden. Äidiltä peritty tapa istua suihkun alla ja lopulta nukahtaa kuuman höyryn täyttämään kylpyhuoneeseen koitunee vielä joskus kohtalokseni. Vihaan kylpemistä, mutta Rakastan suihkussaoloa.

Minut haastoi Luna, ja itse haastan Taruskan, Sanzibaarin, Perhepotretin, blogilistan kautta satunnaisena blogina valitsemani Lauran, sekä tämän blogin ylläpitäjän.

23801.jpg

Arvatkaa, kuka juoksi tänään(-kin) puoli seitsemästä yli yhdeksään kaupoissa, ja löysi lopulta jotain päällepantavaa huomisiin pikkujouluihin. Nyt on paras sitten olla mahtava ilta, tämän kaiken helvetillisen ravaamisen päätteeksi!

Täällä kiskon kitaani siideriä ja miehen eilen tekemää kanaa, odotellen Conanin tämän päiväistä jaksoa, jossa Tarjalle lauletaan Tarja-laulu. Jeh, tämä se on kuulkaa elämää taas. Rankka viikko takana. Rähinähousut vaan jalkaan ja unten maille, kunhan se O`Brien vaan nyt alkaisi.