Olen jo vuosia kartellut rasvoja, sokeana pumpannut itseeni
vähärasvaisia ja täysin rasvattomia tuotteita tietämättä lainkaan,
paljonko kaikkea keinotekoista paskaa siinä samalla olen kylkiäisinä
saanut. Se, mikä rasvattomissa tuotteissa jää uupumaan maussa,
korvataan jollain muulla. Sokerilla ja esansseilla.
Onko siinäkään mitään järkeä? Sitä luulee syövänsä sitä itselle
turvallisinta, joka saattaakin olla paljon pahempi kuin joku
ihrakyllästetty paskatuote, joka maistuu kauttaaltaan kermalle ja
läskille.
Ei silti, en vaihtaisi. Tavallinen, ihrajoghurtti maistuu
paksulta kermalta ja voilta. Rasvamaidotkin jättää sellaisen tukalan
olon jne.
Tänään on erään pariskunnan
tupaantuliaiset. Pii, jos luet tämän, laitoin muutaman mandariinin
tekemään keräilyerästämme hieman täyteläisemmän.
lauantai, 12. marraskuu 2005
Kommentit