Olen jo vuosia kartellut rasvoja, sokeana pumpannut itseeni vähärasvaisia ja täysin rasvattomia tuotteita tietämättä lainkaan, paljonko kaikkea keinotekoista paskaa siinä samalla olen kylkiäisinä saanut. Se, mikä rasvattomissa tuotteissa jää uupumaan maussa, korvataan jollain muulla. Sokerilla ja esansseilla.
Onko siinäkään mitään järkeä? Sitä luulee syövänsä sitä itselle turvallisinta, joka saattaakin olla paljon pahempi kuin joku ihrakyllästetty paskatuote, joka maistuu kauttaaltaan kermalle ja läskille.
Ei silti, en vaihtaisi. Tavallinen, ihrajoghurtti maistuu paksulta kermalta ja voilta. Rasvamaidotkin jättää sellaisen tukalan olon jne.


Tänään on erään pariskunnan tupaantuliaiset. Pii, jos luet tämän, laitoin muutaman mandariinin tekemään keräilyerästämme hieman täyteläisemmän.